Termeni si Conditii

Site-ul www.embleme-scolare.ro este proprietatea SC HYPERION TRADE SRL.
Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse

Hyperion Trade SRL prin intermediul site-ului embleme-scolare.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

       Comanda minima este de 20 bucati produse textile (culori, marimi diferite), broderii sau embleme brodate identice. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si NU contin TVA. 
Preturile broderiilor se comunica separat prin e-mail in baza datelor furnizate de client. Detaliile finale se comunica intotdeauna pe e-mail.
Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si HYPERION TRADE SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca HYPERION TRADE SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
HYPERION TRADE SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Politica de confidentialitate

         Hyperion Trade SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, CNP-ul, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre embleme-scolare.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
·         intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
·         deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
·         informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale prin e-mail sau formularul de contact de pe site.
·         posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
·         neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
·         continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
·         produsul comandat nu este pe stoc
·         identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale. 

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare

Utilizare abuziva

reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC HYPERION TRADE SRL

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
 
HYPERION TRADE SRL
·         Sediu social: Sanleani, nr 227, jud. Arad
·         Email: office@embleme-scolare.ro
·         Tel: 0357402248
·         Mobil:0721991668
·         Reg. Com: J02/739/2008
·         Cod fiscal: RO23759051